Γλώσσα
Greek Bulgarian Dutch English French German Italian Lithuanian Polish Portuguese Russian Spanish
Home Πακέτο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου-2022

 

Πακέτο Διακοπών Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2022 (01/09/2022 έως 31/10/2022)

3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή + 1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με πρωινό, Rafting στις Πηγές του Αχέροντα και μια ημι-ιδιωτική περιήγηση στα χωριά Σουλίου

 

ΤΙΜΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

160€ το άτομο συνολικά σε δίκλινο δωμάτιο με θέα για 3 βραδιές + 1 δώρο.
π.χ Για 2 άτομα (ενήλικες) = 320€ συνολικά για όλο το πακέτο.

150€ το άτομο συνολικά σε τρίκλινο δωμάτιο με θέα για 3 βραδιές + 1 δώρο.
π.χ Για 3 άτομα (ενήλικες) = 450€ συνολικά για όλο το πακέτο.

140€ το άτομο συνολικά σε premium τετράκλινο δίχωρο δωμάτιο με θέα για 3 βραδιές + 1 δώρο.
π.χ Για 4 άτομα (ενήλικες) = 560€ συνολικά για όλο το πακέτο.

▶ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Η τιμή κατά άτομο ΔΕΝ είναι ανά ημέρα. Είναι συνολικά για τις 3+1 ημέρες με ότι αναγράφεται.

▶ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών ισχύει έκπτωση 25%.

Τηλ. Κρατήσεων: +302666041300

ΔΩΡΟ 1 διανυκτέρευση: Για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχετε δωρεάν μια επιπλέον διανυκτέρευση με πρωινό. Σύνολο 4 διανυκτερεύσεις.

Βίντεο παρουσίαση του ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Πηγές Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα

 

 

Σας προσκαλούμε για μια μοναδική εμπειρία στο PIGES HOTEL ακριβώς στις πηγές του μυθικού ποταμού Αχέροντα. Απολαύστε μια ευχάριστη διαμονή μέσα στη φύση, συνδυάζοντας ποτάμι και βουνό με δραστηριότητες όπως ράφτινγκ, πεζοπορία, και μια ημι-ιδιωτική περιήγηση στο ιστορικό Σούλι. Επιλέξτε 4 ήμερες της επιλογής σας για διαμονή από 01/09/2022 έως 31/10/2022

Το πακέτο αποτελείται από 3 Διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή + 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με πρωινό, Ράφτινγκ και μια ημι-ιδιωτική περιήγηση στα χωριά Σουλίου και περιλαμβάνει αναλυτικά:

• 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πλούσιο Ελληνικό πρωινό σε μπουφέ, επιλέξτε μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα από το μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου με θέα τις πηγές, τα ποτά δεν περιλαμβάνονται)

• Ημι-ιδιωτική περιήγηση στο ιστορικό Σούλι με μίνι βαν, (χωριά Σουλίου, κάστρο της Κιάφας, νερόμυλοι Σουλίου) μέσω τουριστικού γραφείου με ασφάλιση αστικής ευθύνης.

• Rafting στον ποταμό Αχέροντα ιδανικό για αρχάριους με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.

• Early check in - Late check out (κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας).

ΔΩΡΟ Ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο.

ΔΩΡΟ 1 Διανυκτέρευση με πρωινό: Από τις 4 διανυκτερεύσεις που θα μείνετε σας δίνουμε δώρο την μια διανυκτέρευση με πρωινό (χωρίς γεύμα). Ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ: Για τα παιδιά ηλικίας έως και 14 ετών ισχύει έκπτωση 25%.

Προαιρετικές επισκέψεις μνημείων και αρχαιολογικών χώρων σε μικρές αποστάσεις με αυτοκίνητο:

• Νεκρομαντείο Αχέροντα 19km σε 25λεπτά.
• Χωριά Σουλίου, Κάστρο της Κιάφας, Νερόμυλου Σουλίου 17,9km σε 28λεπτά.
• Μουσείο και αρχαιολογικός χώρος Νικόπολης 53,3km σε 58λεπτά.
• Μνημείο Ζαλόγγου 37,7km σε 46λεπτά.

Κοντινές παραλίες και μέρη ενδιαφέροντος:

•Κοσμοπολίτικη Πάργα 29,8km σε 30λεπτά.
•Σύβοτα 74,6km σε 76λεπτά.
•Παραλία Λούτσας, Παραλία Αμμουδιάς, Παραλία Λυγιάς, Αλωνάκι εως 35,4km σε 30λεπτά


ΟΡΟΙ ΠΑΚΕΤΟΥ

1. Το πακέτο ισχύει για την περίοδο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2022 για όλες τις ημέρες (01/09/2022 έως 31/10/2022).

2. Από τις 4 διανυκτερεύσεις που θα μείνετε σας δίνουμε δώρο την μια διανυκτέρευση με πρωινό (χωρίς γεύμα). Ισχύει για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

3. Η ημιδιατροφή περιλαμβάνει πλούσιο ελληνικό πρωινό σε μπουφέ, και ενός γεύματος την ημέρα το οποίο θα γίνεται επιλογή από εσάς μεσημεριανού ή βραδινού στο εστιατόριο μας που λειτουργεί δίπλα από το ξενοδοχείο. (Για τα ποτά και τα αναψυκτικά υπάρχει χρέωση.) Η δωρεάν ημέρα περιλαμβάνει μόνο πρωινό και όχι γεύμα.

4. Η διοργάνωση της περιήγησης θα πραγματοποιηθεί από τουριστικό γραφείο και υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης. Η περιήγηση θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένη ημέρα ύστερα από συνεννόηση με το ξενοδοχείο και η μεταφορά θα γίνει με μίνι βαν μαζί με συνοδό.

5. Στο rafting μπορούν να συμμετέχουν από 2-8 άτομα σε κάθε βάρκα. Θα προηγηθεί εκπαίδευση και στην συνέχεια θα γίνει κατάβαση του ποταμού μαζί με οδηγό. Ο εξοπλισμός που παρέχεται είναι κουπιά, σωσίβιο και κράνος. Πρέπει να έχετε μαζί σας δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν, μαγιό, πετσέτα, αθλητική ενδυμασία.

6. Σε περίπτωση απρόοπτων καιρικών συνθηκών έντονης βροχής που εμποδίζουν την διεξαγωγή της δραστηριότητας του rafting τότε δεν θα πραγματοποιηθεί.

7. Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας και κράτησης. Για να κλείσετε το πακέτο προκαταβάλετε το 30% του συνόλου του πακέτου σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας υποδειχθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών για να γίνει επιβεβαίωση της κράτησης.

8. Για τυχόν ακυρώσεις η προκαταβολή δεν είναι επιστρέψιμη. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των ημερομηνιών διαμονής εντός του ίδιου έτους ή του επόμενου έτους 2023 για μελλοντική διαμονή σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και κατόπιν διαθεσιμότητας. Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης χρεώνεστε όλο το ποσό της κράτησης.

9. Στο ξενοδοχείο έρχεστε είτε με δικό σας μέσο μεταφοράς ή ΚΤΕΛ.

10. Σε περίπτωση χρήσης δίκλινου δωματίου από μόνο ένα άτομο, υπάρχει επιβάρυνση 100€.

11. Οι τύποι δωματίων είναι Δίκλινο δωμάτιο με θέα, Τρίκλινο δωμάτιο, και Premium Τετράκλινο 2 υπνοδωματίων (δίχωρο) με θέα. Kαλέστε μας στο τηλ. +302666041300 να σας ενημερώσουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

12. Για τα παιδιά ηλικίας έως και 14 ετών ισχύει έκπτωση 25%.

13. Tα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

14. Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, 1,50€ ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου, που εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2018.


ΤΙΜΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

• 160€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα: 3 βραδιές + 1 δώρο

• 150€ το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο με θέα: 3 βραδιές + 1 δώρο

• 140€ το άτομο σε premium τετράκλινο δίχωρο δωμάτιο με θέα: 3 βραδιές + 1 δώρο

Για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών ισχύει έκπτωση 25%.

Στις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής 1,50€ ανά διανυκτέρευση, εκάστου δωματίου, που εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2018.

Για όλες τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχετε δωρεάν μια επιπλέον διανυκτέρευση με πρωινό χωρίς γεύμα. Σύνολο 4 διανυκτερεύσεις.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε:

Τηλ.: +302666041300

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Βίντεο παρουσίαση του ξενοδοχείου