Γλώσσα
Greek Bulgarian Dutch English French German Italian Lithuanian Polish Portuguese Russian Spanish
Home Πακέτο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2017

Piges Hotel - Πακέτο διακοπών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2017 (01/09/17 έως 31/10/17)

 

4ήμερο πακέτο διακοπών στις Πηγές του Αχέροντα στο Piges Hotel.

Συνολικό κόστος ανά άτομο 125€.

Τηλ. Κρατήσεων: +302666041300

EXTRA DAY: Για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20/09/17 θα έχετε δωρεάν μια επιπλέον διανυκτέρευση με πρωινό.(Η δωρεάν διανυκτέρευση δεν περιλαμβάνει γεύμα.)

Ξενοδοχείο Πηγές Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές ΑχέρονταΞενοδοχείο Πηγές Αχέροντα Ξενοδοχείο Πηγές Αχέροντα

 

Πακέτο διακοπών για το δικό σας 4ήμερο ακριβώς στις Πηγές του Αχέροντα για την περίοδο Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, συνδιάζοντας ποτάμι και βουνό. Rafting, Πεζοπορία και εκδρομή στο ιστορικό Σούλι. Απολαύστε μια ευχάριστη διαμονή ακριβώς στις πηγές του ποταμού Αχέροντα.

 

Το πακέτο είναι για ένα 4ήμερο την περίοδο 01/09/17 έως 31/10/17 που θα επιλέξετε εσείς και περιλαμβάνει:

3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή*

Rafting στον ποταμό Αχέροντα (ιδανικό για αρχάριους) με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.

Πεζοπορία (απαιτούνται αθλητικά παπούτσια)

Εκδρομή στο ιστορικό Σούλι με mini bus, (χωριά Σουλίου, κάστρο της Κιάφας, νερόμυλοι Σουλίου)

Early check in & Late check out (κατόπιν ζήτησης και διαθεσιμότητας).

Οι τύποι δωματίων είναι Δίκλινο δωμάτιο με θέα, Comfort Τρίκλινο δωμάτιο με θέα και Premium Τετράκλινο δωμάτιο (με ενδιάμεση πόρτα) με θέα.

Το συνολικό κόστος για το παραπάνω πακέτο είναι 125€ ανά άτομο για ένα 4ήμερο της επιλογής σας. Επωφεληθείτε με μια δωρεάν διανυκτέρευση με πρωινό εάν πραγματοποιήσετε κράτηση για το πακέτο έως 20/09/17.

EXTRA DAY: Για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20/09/17 θα έχετε δωρεάν μια επιπλέον διανυκτέρευση με πρωινό χωρίς γεύμα. Σύνολο 4 διανυκτερεύσεις.

Προαιρετικές δραστηριότητες: Ιππασία με άλογα στην ευρύτερη περιοχή του ποταμού Αχέροντα διάρκειας 45'- 60'.(+15€/άτομο)

Για κρατήσεις επικοινωνήστε

Τηλ.: 2666041300

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Όροι του πακέτου

1) Το πακέτο ισχύει για τον μήνα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για όλες τις ημέρες (01/09/17 εως 31/10/17).

2) *Η ημιδιατροφή περιλαμβάνει πλούσιο ελληνικό πρωινό σε μπουφέ από 8:00 π.μ - 10:00 π.μ, και ενός γεύματος την ημέρα το οποίο θα γίνεται επιλογή από εσάς μεσημεριανού 13:00-15:00 ή βραδινού 19:00-21:00 στο εστιατόριο που λειτουργεί δίπλα από το ξενοδοχείο. (Για τα ποτά και τα αναψυκτικά υπάρχει χρέωση.)

3) Στο rafting μπορούν να συμμετέχουν από 2-8 άτομα σε κάθε βάρκα. Θα προηγηθεί εκπαίδευση και στην συνέχεια θα γίνει κατάβαση του ποταμού μαζί με οδηγό. Ο εξοπλισμός που παρέχεται είναι κουπιά, σωσίβιο και κράνος. Πρέπει να έχετε μαζί σας δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν, μαγιό, πετσέτα, αθλητική ενδυμασία.

4) Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένη ημέρα ύστερα από συνεννόηση με το ξενοδοχείο και η μεταφορά θα γίνει με mini-bus μαζί με συνοδό.

5) Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών της κράτησης ύστερα από συνεννόηση με το ξενοδοχείο.

6) Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας και κράτησης. Για να κλείσετε το πακέτο προκαταβάλετε το 50% του συνόλου του πακέτου για να γίνει επιβεβαίωση της κράτησης. Η προκαταβολή είναι μη επιστρέψιμη σε περίπτωση ακύρωσης.

7) Σε περίπτωση απρόοπτων καιρικών συνθηκών έντονης βροχής που εμποδίζουν την διεξαγωγή της δραστηριότητας του rafting δεν θα πραγματοποιηθεί.

8) Για οικογένειες διαμορφώνονται ειδικές τιμές.

9) Ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων. Σε περίπτωση χρήσης δίκλινου δωματίου από μόνο ένα άτομο, υπάρχει επιβάρυνση 60€. Δεν υπάρχει μονόκλινο δωμάτιο.

10) Στο ξενοδοχείο έρχεστε με δικό σας μέσο μεταφοράς.

11) Οι τύποι δωματίων είναι Δίκλινο δωμάτιο με θέα, Comfort Τρίκλινο δωμάτιο με θέα και Premium Τετράκλινο δωμάτιο (με ενδιάμεση πόρτα) με θέα. Ειδικές τιμές για οικογένειες. Καλέστε μας στο τηλ. +302666041300 να σας ενημερώσουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

12) Συνολικό κόστος μόνο 125€/άτομο για ένα 4ήμερο. Επίσης η έξτρα ημέρα που δίνεται δώρο δεν ανταλλάζεται με κάποια έκπτωση η οποιαδήποτε άλλη παροχή.

Για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 20/09/17 θα έχετε δωρεάν μια επιπλέον διανυκτέρευση με πρωινό. Η δωρεάν διανυκτέρευση δεν περιλαμβάνει γεύμα.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε

Τηλ.: 2666041300

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Βίντεο παρουσίαση του ξενοδοχείου